BosanskiEnglish  
 
O nama Djelatnost Asortiman Usluge Lager lista Kontakti Info Novosti Sponzorstva
 

VELIKO SNIŽENJE
ELEKTRO I VODO MATERIJALA


O nama...

RMK PROMET kao samostalno trgovačko preduzeće specijalizirano za promet robama  crne  i obojene metalurgije osnovano je 1977. godine u Zenici.

RMK PROMET je danas dioničko društvo sa 60 % državnog kapitala  i 40% privatnog kapitala.
U toku su aktivnosti da proces privatizacije bude završen.

RMK PROMET je trgovinska kompanija koja već 40 godina egzistira na domaćem i međunarodnom tržištu i pored veoma složenih uslova poslovanja u godinama ekonomske recesije i dalje predstavlja jednu od vodećih trgovinskih kompanija u oblasti prometa crne i obojene metalurgije, nemetala, opreme i rezervnih dijelova za metalnu industriju, rudarstvo, građevinarstvo, metalopreradu, elektrodistribuciju, telekomunikacije, industriju.

RMK PROMET je 2004. godine uspješno implementirao i certificirao sistem upravljanja kvalitetom  u skladu ISO 9001:2000, što predstavlja logičan slijed i napredak koji na najbolji način potvrđuje dosadašnje uspješno poslovanje. Sistem upravljanja kvalitetom je 2010. godine uspješno potvrđen i recertificiran u skladu s novim standardom, ISO 9001:2008.

RMK PROMET u svom poslovanju veliki značaj poklanja na politiku zadovoljstva kupaca, zadovoljstvo i motivaciju  svojih uposlenika i drugih zainteresiranih strana (dobavljača, dioničara, finansijskih institucija, ..).

 NOVO U PONUDI PRODAJE: